Wie ben ik

De 'Uitdager', een architect

Vaak wordt ik gekenschetst als 'Uitdager', een architect, in staat om 'iets' in beweging te brengen. Ik daag mensen uit zich écht bloot te geven, stel de vragen die niet (kunnen of mogen) gesteld worden en spiegel op wat ik zie. In staat om 'iets' te bedenken en vorm te geven waar uw organisatie baat bij heeft.

Ik ben in staat om 'iets' in beweging te brengen

Mijn passie is om organisaties te helpen ontwikkelen vanuit menselijk oogpunt. Over het algemeen zijn organisaties minder rationeel dan we denken. Beleving is niet alleen is noodzakelijk om klanten te bereiken, te boeien en binden, maar ook om je medewerkers en de buitenwereld te boeien en te binden. Bezieling en motivatie van leiders en medewerkers zijn bepalend voor succes en ontwikkeling.
Ik ben een bevlogen strateeg en prikkelende consulent die het bezielen van mensen als zijn vak ziet. Ik heb een ruime ervaring als bestuurder en regisseur van veranderprocessen in zakelijke dienstverlening, de zorg en persoonlijke ontwikkeling.

Wat is nu de rol van de adviseur?

Hierover zijn al vele documenten geschreven, meningen geuit en benamingen bedacht. Wat een leuke beschrijving is, is die van de Hofnar door Ricardo Semler. Klik hier voor de beschrijving die hij maakte tijdens een seminar in 2014.

"Logica brengt je van A naar B. Verbeeldingskracht brengt je overal"

(Albert Einstein)