Insights Discovery

Over Insights Discovery

De basis van de Insights Discovery methode is het invullen van een korte online vragenlijst. Op basis daarvan wordt een profiel opgesteld dat inzicht geeft in de unieke psychologische voorkeuren van mensen. Deze inzichten kunnen worden gebruikt om individuen, teams en organisaties verder te laten groeien. Kort samengevat helpt de Insights Discovery methode om inzicht te geven in jezelf en de mensen om je heen. Dat kan vervolgens als basis dienen voor een training om de communicatie te versterken, conflicten beter te begrijpen en het zelfbewustzijn van een team te verbeteren.

Wat komt er in een Insights Training aan bod?

In de Insights training krijgen de deelnemers hun Insights Discovery profiel uitgereikt. Aan de hand van het profiel wordt de Insights Discovery methode verduidelijkt. Daarna gaat de trainer direct met de inzichten uit de profielen aan de slag. Dit wordt altijd gedaan met interactieve methoden.
Elke training wordt door ons op maat gemaakt. We sluiten altijd aan op de doelen, wensen en resultaten die u wilt bereiken. De inhoud en de duur van de training kan daardoor variëren. Een basistraining (uitreiking profiel en bijbehorende verduidelijking) kan al worden verzorgd vanaf een dagdeel.

Voorafgaand aan elke training of programma voeren wij altijd een intakegesprek met onze klanten. In dit gesprek adviseren we u graag verder over hoe we met Insights Discovery voor uw organisatie van betekenis kunnen zijn. 

Klik hier voor meer informatie over Insights Discovery

"Eet meer Freud, dan blijf je Jung."

(Harry Mulisch)